perjantai 9. maaliskuuta 2012

Pieni kangastaulu


Hei vaan! Enpä ole viime päivinä malttanut ommella tai istua koneella, vaan olemme nauttineet ulkona ihanista aurinkoisista päivistä. Laitankin nyt päivityksen jo aikaisemmin tekemästäni pienestä kangastaulusta.
 







Taulu syntyi yksinkertaisesti leikkaamalla kankaasta suorakaiteen muotoisen palan ja ompelemalla reunat siistiksi. Kangas on roosaa pellavaa ja tekstin brodeerasin koneella, mutta kankaaksi voi valita jo valmiiksi kauniin kuosin tai taiteilla kirjailemalla käsin. Ylös ompelin pienen kujan kepille ja päihin kiinnitin ripustusnarun päät.









Taulu on esimerkiksi kiva tuliaisvieminen. Vein viimeksi anoppilaan tällaisen harmaasta pellavasta, johon olin brodeerannut tekstin "Home is where your heart is".







Ihanaa.. kevättä kohti mennään jo hurjaa vauhtia. Keväisiä ja kesäisiä ompeluideoita muhii jo päässä ja pian, kun saan taas innostuksen päälle, niin laitan taas ompelukoneen surisemaan. 

Tilauksessa on myös matonkuteita. Tätini innoittamana alan myös virkkaamaan mattoa työhuoneeseen ja ehkä muutaman korin myös, jos materiaaleja jää yli. Katsotaan mitä siitä tulee :)


Ihanaa viikonloppua!

-Jenny-

10 kommenttia:

  1. Heip! Ihania postauksia! Tämmöstä uumoillu..kun noita tekstejä brodeerattu niin onko itse vai?... Kevään jatkoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jaana :). Tekstit olen brodeerannut ompelukoneella. Kevään jatkoja sinullekin!

      Poista
  2. Oi kuinka ihana! Paljonko maksais, jos tekisit tän mulle englanniksi? Haluaisin antaa tällaisen mun ystävän vauvalle, mutta he ovat amerikkalais-saksalainen perhe, joten suomi ei oikein luonnistu :) Voisitko laittaa mulle vaikka sähköpostiin hinnan, jos voisit tehdä? os. siirtolaisrouva@gmail.com. Kiitos!

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi. Tulen vierailemaan uudestaankin.
    -Paula-

    VastaaPoista
  4. Löytyipäs täältä kiva blogi! Hieno kyltti, mulla on kyseinen värssy sellaisessa seinätarrassa, mutta paikka on vielä hakusessa. Samoin olen aloitellut tuollaista virkattua mattoa matonkuteista, on suhkoht helppotekoinen, suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa :). Odottelen vielä matonkuteita, kun yksi tietty sävy oli päässyt loppumaan.. kädet syyhyää jo virkkaamaan :D

      Poista
  5. Maria blogin kautta tänne eksyin. Luin heti kaikki päivityksesi läpi, tosi kiva blogi!!
    Saanko kysyä mikä brodeerauskone sinulla on ja oletko ollut tyytyväinen. Olen itse ostamassa sellaista ja olisi kiva kuulla puolueeton mielipide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva että löysit tänne:)! Minulla on Husqvarna Viking Designer SE ja olen ollut todella tyytyväinen. Helppo ja monipuolinen kone :)!

      Poista