torstai 22. maaliskuuta 2012

Sinistä kevääseen


Näin kevättä kohti mentäessä vaaleansininen sävy on alkanut hiipiä sisustukseen. En ole oikein koskaan ollut sinisen ystävä, mutta nyt tuntuu, että sininen antaa ihanasti raikkautta muuten aika beigevalkoiseen sisustukseen.Pupukin sai ylleen sinisävyisen kesämekon. Mekon tein jostakin vanhasta verhosta, joka löytyi kaapin pohjalta.

Tilasin myös ihanaa raitakangasta olohuoneen tyynyihin. Tuota harmaapellavaa.. mutta näyttää kyllä enemmän vaaleansiniseltä (myös livenä). Laitanpa sitten postausta olohuoneesta, kun kangas on saapunut ja tyynyt ovat valmiina :)

Siniset ovat meidän rakkaan kissan silmätkin. Juu hyvin passaa sisustukseen ;) Kangasta ja edelleen niitä matonkuteita odotellessa..


Mukavaa loppuviikkoa!

-Jenny- 

4 kommenttia:

 1. Ihanan siniset simmut kissalla, sopii kyllä niin hyvin sisustukseen :) Olohuonepostausta odotellessa hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Sulonen pupunen :) JA tosi kivat kankaat tulossa olkkariin, kuvia odotellessa ;)

  VastaaPoista
 3. Itekään en oo oikeen koskaan tykänny sinisestä ja esim. pojan vaatteissa on aina suosinu vihreää :) Mutta viime aikoina juurikin vaaleansininen on jotenkin alkanut pojalle viehättää. Kai sitä vanhemmiten jotenkin stereotypioille pehmenee :D

  VOi kun teillä on ihana kisuli! Meilläkin oli vielä pari vuotta sitten kissa, mutta jouduttiin sen miehen allergian takia antamaan mun vanhemmille. Mutta heti ottaisin kissan, jos ei mies tulis niin sairaaksi niistä...

  Ihkua viikkoa! <3

  VastaaPoista
 4. Kissa on ollut vuoden verran meillä ja ollaan kaikki ihan rakastuneita siihen<3. Kissan rotu on Ragdoll ja se on oikeastikin kuin räsynukke ja kiltti kuin mikä.. maailman paras kissarotu lapsiperheeseen :).

  Maria: Allergiat on tosi kurja juttu. Pienenä jouduin kanssa luopumaan eläimistä veljen allergian takia.

  VastaaPoista