torstai 5. heinäkuuta 2012

Tervehdys!

Kohta on pari viikkoa vierähtänyt ja huomenna lähdetään hakemaan lapsukaisia kotiin mummolasta.. on jo hirmu ikävä. Ollaan kyllä saatu paljon aikaiseksi niin pihalla kuin kotonakin ja päästiin pitkästä aikaa kahdestaan pienelle viikonloppureissullekin. 

Tänään pidin vapaapäivän töistä ja pyhitin sen siivoukselle ja näin siivouspäivän päätteeksi päätin räpsäistä muutaman kuvan. Jokin aika sitten vaihdettiin taas vaihteeksi järjestystä. Nyt takka näkyy kivasti sohvalla istuessa eikä ikkunat jää sohvan peittoon. Tämä järjestys tulee kyllä pysymään pidempään :)!


Nyt löytyin maalta tuodulle ikkunanpokallekin arvoisensa paikka.Muutama viikko sitten sain tämän kauan haaveilemani rottinkituolin.Kirjahylly siirrettiin eteiseen.Vihdoin sain keittiön tuoleihin uudet päälliset. Tarkoitus oli itse ommella, mutta satuin löytämään nämä ihanat ruudulliset päälliset. Ne on myös helppo irrottaa ja pestä koneessa.Anopin taitavasti virkkaama pitsiliina on kauniin kesäinen keittiön pöydällä. Täällä Haikon Kartanossa käytiin viikonloppulomalla mieheni kanssa. Aivan upea paikka!


Nyt lähden jatkamaan hommia pihalle. Ollaan aloitettu leikkimökin rakentaminen. Yllätys lapsille. Laittelen kuvia mökistä, kun on valmista.. sitten joskus :)


Oikein mukavaa viikonloppua!


-Jenny-

5 kommenttia:

 1. Ompas teillä kaunista! Olen metsästänyt myös tuollaista taljaa ulohuoneen lattialle :)
  Ja rottinkituolisi on kyllä upea!

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis koti teillä <3 Haikon kartano on todellakin ihana paikka! Niin upea se piha siellä ja ympäristö muutenkin! On nuo mummulat ihania paikkoja :)

  VastaaPoista
 3. Oih miten ihanalta teillä näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne <3 !! Marika: tuo taljamatto oli löytö Ikeasta ja vielä kohtuuhintaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo rottinkituoli <3 Mistä se on?

  VastaaPoista