perjantai 24. helmikuuta 2012

Big Bunny


Eilen innostuin ompelemaan yhden uuden jäsenen meidän pupuperheeseen.



Halusin tehdä oikein ison pupun, joten piirsin aamulla uudet kaavat ja ompelin pupun valmiiksi tytön päikkäreiden aikaan (nukkui ihmeen pitkät unet).








Ja kyllähän siitä riemu syntyi, kun tyttö heräsi ja pupu oli valmis. Pituutta pupulla on metrin verran.




Mekon olen neulonut jo aikaisemmin ja istuu hyvin uudelle tulokkaalle. Kenkinä toimivat pienet vauvantossut.






Pitäisi varmaan keksiä pupuille nimet :). Uusin tulokas saakoon nimensä eilen syntyneen Ruotsin kruununprinsessan mukaan, Estelle, koska pupukin "syntyi" eilen. No olipas vähän kornia ;), heh!



Kivaa viikonloppua!


-Jenny-

14 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen pupu! Aivan ihana <3

    VastaaPoista
  2. Ihana pupu! Ja nopeaa toimintaa oli sen tekeminenkin :-). Olen juuri perustanut oman blogin, Askareet ja aatokset, ja lisäsin sinut sinne suosikkeihini. Olen itse tosi aikaansaamaton ompelija, ihanaa katsella kun joku osaa ja saa aikaiseksi!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteistanne -tulen niistä aina iloiseksi<3 !!

    Askareet ja aatokset: Kun saan inspiraation toteuttaa jotain niin en malta odotella ja ryhdynkin nopeasti toimeen :D. Kiitos kutsusta, täytyy tulla kurkkaamaan uutta blogiasi!

    VastaaPoista
  4. Voi Jenny, niin kauniita pupuja! Itsekin oon muutaman pupun tehny, mutta monesti tahtoo tulla liian pitkä kaula :D Mitä kangasta käytät pupuun? Kokeilin puuvilla-pellavasekoitetta, mutta oli vissiin liian tiheää... Haluaisin tehdä uudet molemmille lapsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria:)! En ikävä kyllä osaa tarkalleen sanoa mitä kangas on, mutta luulisin, että jotain ohutta puuvillaa ja täytän puput vanulla tosi napakasti. Pupujen kädet ompelen aina melko korkealta alkamaan, oikeastaan jo heti pään alapuolelta :)

      Poista
  5. Voi olipas täällä ihana blogi, kiitti kun vinkkasit :) Aivan mielettömän söpö pupunen ai että! Alanpa katella tarkemmin blogiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja olet lämpimästi tervetullut blogiini <3

      Poista
  6. Hitsi, täytyy tehdä sinulle jossain vaiheessa tilaus tuollaisesta pupusta. IIIIHAAANAAA. Taikakin tykkäisi varmasti. Haleja! Tiina

    VastaaPoista
  7. Ok, pitääpä koittaa kattoa, jos löytys jotain puuvillakangasta... "Mainostin" sun blogia mun blogissa, toivottavasti on ok...

    VastaaPoista
  8. Heippa..löysin juuri blogisi ja se on kerrassaan hurmaava!! Onko vaaleanpunainen nukkekoti mistä hankittu ja ihastuin tytön huoneen vaaleanpunaiseen seinään..satutko muistamaan se maali koodia??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun löysit tänne :)!! Nukkekodin olen ostanut sisustusliike Q-pointista ja vaaleanpunainen maali on Tikkurilan Tunto -värikartasta Y335 Purkka.

      Poista